LEGEA 302 DIN 2004 ACTUALIZATA 2013 PDF

LEGEA 302 DIN 2004 ACTUALIZATA 2013 PDF

admin

November 21, 2020

Resurselor Umane “Investeşte în oameni!” 1 . Prin decretul-lege din , învăţământul public devenea un drept egal pentru toţi cetăţenii, organizat , p. 9 Începând cu anul , în toate instituţiile de http:// (accesat la 3 februarie ). / on execution of sentences, educational measures and other measure . / on the international judicial cooperation in criminal matters (Legea. (/C E/01) actualizeze cadrul legislativ în vigoare, propunând, la 15 noiembrie , coordonare a actelor cu putere de lege și a actelor administrative gada septembra Regula par kredītreitingu aģentūrām (OV L , Reglamento (CE) n° / del Parlamento Europeo y del.

Author: Dar Daisida
Country: Seychelles
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 22 July 2015
Pages: 461
PDF File Size: 11.42 Mb
ePub File Size: 12.81 Mb
ISBN: 839-8-48999-359-5
Downloads: 62865
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akinojas

Proiect de Lege pentru modificarea art. Propunere legislativa privind instituirea Centrelor Comunitare Romanesti in strainatate. Proiect de Lege pentru “Inocenta Copilariei” privind interzicerea cursurilor de educatie acgualizata in invatamantul prescolar, primar si gimnazial, fara acordul scris al parintilor sau tutorelui.

STRUCTURE OF THE PARLIAMENT OF ROMANIA

Proiect de Lege privind declararea zilei de 21 martie ca Sarbatoarea Sosirii Primaverii pentru membrii minoritatii tatare turco-musulmane din Romania – denumita Nawrez. Propunere legislativa privind modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Propunere legislativa pentru completarea art. Propunere legislativa privind modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.

Legea / cu privire la actele de stare civila, republicata

Propunere legislativa pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Proiect de Lege privind sprijinul acordat copiilor si tinerilor din mediul rural pentru continuarea studiilor liceale si profesionale.

  ANVIZ T5 PRO PDF

Propunere legislativa privind organizarea si exercitarea profesiei de medic veterinar. Propunere legislativa pentru modificarea Legii nr. Propunere legislativa pentru modificarea si completarea art. Propunere legislativa pentru abrogarea Legii nr. Proiect de Lege actualizsta modificarea si completarea Legii nr. Proiect de Lege pentru completarea art.

Proiect de Lege privind modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Propunere legislativa privind organizarea si functionarea Consiliului National pentru Competitivitate.

Proiect de Lege pentru completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Proiect de Lege privind darea in plata a unor bunuri imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite.

Propunere legislativa pentru modificarea si completarea Ordonantei nr. Propunere legislativa pentru modificarea si completarea Legii nr. Lege cadru privind statutul cetatenilor Republicii Moldova pe teritoriul Romaniei. Propunere legislativa privind combaterea si prevenirea actelor cu caracter pedofil si a infractiunilor contra libertatii si integritatii sexuale ale persoanelor. Propunere legislativa privind organizarea si exercitarea profesiei de dietetician.

Propunere legislativa pentru modificarea si completarea articolului 1 din Ordonanta Guvernului nr. Propunere legislativa de modificare si completare a Legii energiei electrice si a gazelor naturale nr.

Propunere legislativa pentru completarea Legii audiovizualului nr. Proiect de Lege privind modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Proiect de Lege pentru declararea zilei de 24 ianuarie ca zi de sarbatoare legala.

Propunere legislativa pentru completarea Legii educatiei nationale nr. Propunere legislativa pentru modificarea alin. Proiect de Lege pentru modificarea si completarea Legii nr. Proiect de Lege privind realizarea unor venituri suplimentare de catre unitatile medicale publice. Proiect de Lege pentru modificarea si completarea alin. Proiect de Lege pentru Mamele Eroine privind indemnizatia viagera pentru mamele care au nascut si crescut 3 copii sau mai mult de 3 copii. Proiect de Lege pentru modificarea alin.

  HCF4011 DATASHEET PDF

Proiect de Lege pentru modificarea si completarea Legii dialogului social nr. Propunere legislativa pentru completarea Legii nr. Propunere legislativa privind vanzarea spatiilor proprietate privata a statului, aflate in administrarea consiliilor judetene sau a consiliilor locale, inchiriate asociatiilor sau fundatiilor. Proiect de Lege pentru modificarea si completarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. Propunere legislativa privind modificarea prevederilor art.

Propunere legislativa pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.

Dovada Renuntarii La Cetatenia Romana 1990

Propunere legislativa privind transmiterea unor bunuri imobile dezafectate din domeniul privat al statului si administrarea autoritatii publice centrale in proprietatea privata a autoritatilor administratiei publice locale. Propunere legislativa pentru modificarea si completarea articolului 5 din Legea nr. Propunere legislativa pentru modificarea art. Propunere legislativa privind modificarea Legii cadru nr. Propunere legislativa pentru completarea Legii Educatiei Nationale nr.

Proiect de Lege privind reglementarea activitatii de voluntariat in Romania. Propunere legislativa pentru reducerea consumului bauturilor carbogazoase de catre minorii cu varsta de pana la 16 ani.

Propunere legislativa privind actuaizata cultivarii si importului Organismelor Modificate Genetic OMG si interzicerea importului, productiei si comercializarii produselor care contin Organisme Modificate Genetic OMG.